Informatie

Welkom bij stichting ‘KatteKUS’.

Zoals de naam al doet vermoeden richten wij ons op het welzijn van de katten. Bij ons komen katten terecht die een vangnet nodig hebben. Wij bieden tijdelijk en soms permanente opvang aan katten die door een noodsituatie in de privésfeer, gedwongen uit huis moeten.  Ook proberen we deze katten, indien mogelijk, weer te plaatsen in een nieuw huisje waar ze zich thuis voelen.

Opvang
Bij een noodsituatie is de eerste opvang van groot belang. Wij bieden katten de mogelijkheid om door ons opgevangen te worden. Het kan zijn dat een kat door omstandigheden zijn of haar oude huisje moet verlaten. Vaak heel vervelend voor de eigenaars, maar ook zeker voor het dier. Op het terrein van stichting ‘KatteKUS’ zijn alle voorzieningen getroffen om er te zijn voor katten in nood.

Hoe kunt u helpen
Stichting ‘Kattekus’ is een stichting zonder winstbejag. Alle inkomsten komen ten goede aan het welbehagen van onze katten. Uw hulp aan onze stichting is op allerlei fronten mogelijk. Zo kunt u doneren, maar ook als vrijwilliger of in een andere vorm is uw hulp zeker welkom.

Helpen bij plaatsing
We zijn ook altijd op zoek naar nieuwe plekken waar wij met een gerust hart en vol vertrouwen onze lieve katten kunnen plaatsen. Mocht u een warm hart hebben voor katten en graag een nieuw huisje bieden aan één van onze katten in de opvang, neemt u dan gerust contact met ons op om eens een bezoekje te brengen aan de ‘KatteKUS’. Misschien heeft u wel een klik met één van onze katten en wordt u uitgekozen.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met onze op.